Bezoek ons op de Logistica 2019

ProfilGate Partner Nieuws

Dinsdag 5 november t/m donderdag 7 november stand 02.E06.

Het lossen van vuile vrachtwagens of het van buiten naar binnen rijden met transportmiddelen, zo maar wat voorbeelden welke zorgen voor de opbouw van vuiligheid en stof in de goederenontvangst van uw faciliteit. Interne transportmiddelen nemen het vuil via de banden verder mee binnen uw magazijn- en productieomgeving, een potentieel gevaar binnen uw faciliteit!

Herkent u deze situatie? Bezoek dan onze stand op LOGISTICA 2019 waar we u graag kennis laten maken met ProfilGate, het innovatie reinigingssysteem voor (interne) transportmiddelen!

Heeft u nog geen ticket? Vraag deze hier aan!

Het innovatie reinigingssysteem voor (interne) transportmiddelen

ProfilGate is de perfecte oplossing voor het verminderen van vuiligheid en stof welke verspreid wordt door uw personeel en interne transportmiddelen. Het innovatieve systeem reinigt banden, wielen en zolen puur door de mechanische kracht wanneer men over het systeem loopt of rijdt. De gepatenteerde borstels doen hun werk door de verende werking en de schuin geplaatste borstelharen. ProfilGate werkt 24 uur per dag voor u zonder externe energiebronnen!

Zes goede redenen om voor ProfilGate te kiezen:

  • Optimale reiniging en hygiëne – Direct visueel waarneembaar binnen uw faciliteit.
  • Hygiëne in een paar stappen – Letterlijk in enkele stappen voldoen aan alle eisen.
  • Reduceer recalls op voorhand – Reduceer alle risico’s op vervuiling van uw product.
  • Reductie schoonmaakkosten – Bij strategisch gepositioneerde ProfilGate systemen.
  • Reductie onderhoudskosten – Sterk, duurzaam en minimale onderhoudskosten.
  • Verbeterde veiligheid – Schone, droge vloeren voorkomen bedrijfsongevallen.

ProfilGate is leverbaar in diverse uitvoering welke naadloos aansluiten op uw toepassing en de aanwezige transportmiddelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van ProfilGate? Neem contact op met onze ervaren specialisten voor een vrijblijvend professioneel advies.